Centro Vida

Woongroep Centro Vida

Op een uitstekende locatie in Amersfoort Vathorst is ons appartementencomplex gebouwd.
Wij wonen hier in een dynamische wijk en hebben station, bushalte en winkelcentrum op loopafstand. ‘Wij’ zijn zelfstandige, deels nog werkzame,  deels gepensioneerde maar allemaal zelfredzame bewoners, die om verschillende redenen gekozen hebben om in en met een woongroep aangenaam  te leven.
En deze manier van wonen werkt uitstekend, want er is praktisch geen verloop. De reden dat er af en toe een appartement vrij komt is (helaas) verhuizing naar een zorginstelling of overlijden.

We hebben een  goede band met de woningbouwvereniging de Alliantie, die het mogelijk maakt dat wij als woongroep een nieuwe huurder mogen voordragen.
Nieuwe bewoners zijn welkom als zij tussen de 55 en 65 jaar zijn. Zij brengen hun eigen energie en dynamiek in de woongroep in. Wij zoeken (vitale en actieve) bewoners die het goede ‘nabuurschap’ omarmen en daar hun steentje aan willen bijdragen. Zij realiseren zich dat het een voorrecht is om hier bij en met ons te wonen. Met positieve energie, respect voor elkaar, met aandacht en betrokkenheid maken we er samen een zo mooi mogelijk leven van. Iedereen heeft zijn eigen appartement en privacy. Onze gemeenschappelijke ruimte gebruiken we om regelmatig bij elkaar te komen.

Ameliapolder 6, Amersfoort

De woongroep Centro Vida nodigt belangstellenden uit om kennis te komen maken.
Je mag altijd even bellen of een  e-mail sturen.
Zo af en toe houden we Open Huis en dan kan iedereen langskomen om kennis te maken.
Op deze website vertellen we meer over het leven in onze woongroep. Kijk dus rustig rond en schroom niet om contact op te nemen.

Het hoofdadres van onze gemeenschappelijke ruimte is Ameliapolder 6, 3825 LH  Amersfoort.

Het complex, eigendom van ‘de Alliantie’, omvat 20 huur-appartementen, waarvan er 1 is verbouwd en ingericht als gemeenschappelijke ruimte.